info voor het jaar 2019-2020

Mededelingen

Met een dubbel gevoel

Tandartspraktijk Dick van Broekhoven bestaat niet meer. De zorg heb ik vol vertrouwen overgedragen aan mijn collega Milad Gurkan.

Op zijn website

www.tandartsenpraktijkgurkan.nl

kan je alle informatie vinden, die betrekking hebben op de praktijk.

Telefonisch is hij te bereiken op telefoonnummer 020-6115265, maar voorlopig ook nog op het bekende telefoonnummer 020-6114828. Alles moet zijn juiste plek gaan vinden. Ik weet zeker dat Milad zijn uiterste best doet om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Met klachten moet je nummer 020-6115265 bellen, voor de controle word je opgeroepen.

Wacht de afspraak voor de controle af.

De eerste tijd is het chaotisch druk in de praktijk, ten eerst door de overname en ook door de veranderde gedwongen manier van werken door het covid-19 virus.

Je wordt opgeroepen per e-mail of per telefoon (betekent wel dat wij deze gegevens moeten hebben) Deze gegevens kunnen nog altijd doorgegeven worden op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Ik zorg ervoor dat deze dan op de goede plek terecht komen.

Ik zei het al, een dubbel gevoel, allereerst lekker dat ik, na het gezond bereiken van de AOW leeftijd, kan gaan genieten van mijn “ouwe dag”. Maar ook heb ik het gevoel dat ik er niet meer ben voor al mijn patiënten (sommigen al meer dan 40 jaar!!). Een ander moet nu de zorg doen.

Ik heb met veel plezier als tandarts gewerkt en mijn best gedaan alles zo goed mogelijk te doen. Ik ben dankbaar dat zoveel mensen vertrouwen in mijn hadden.

Dat ik bij mijn afscheid zoveel lieve woorden, kaarten, bloemen, reacties en ook veel cadeautjes, heb gekregen, heeft mij een goed gevoel gegeven. En helaas heb ik van velen, die ik nog graag een keer gezien had willen hebben en eigenlijk ook de hand had willen drukken (of zoiets), geen persoonlijk afscheid kunnen nemen. 

Hoe wordt alles afgehandeld bij mijn stoppen?

Alle mensen, die niets aangegeven hebben, zijn al in zijn administratie overgenomen. Je hoeft hier verder niets voor te doen. De controle wordt gedaan in zoveel mogelijk dezelfde controle maanden, die je gewend was.

Er is wel vertraging in het geheel, Corona heeft de wereld aardig veranderd en in ieder geval de boel in de war geschopt. Vanuit de praktijk wordt echt hun best gedaan om de verandering zo glad mogelijk te laten verlopen.

Ga je toch naar een andere tandarts, geef dat dan, tot 31-12-2020, door op het e-mail adres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ik zorg dan dat Milad Gurkan dit doorgegeven krijgt en dat de foto’s en de behandelgegevens bij de nieuwe tandarts terecht komt.

Na deze datum stopt deze verzorging.

Met goede herinneringen, een warme groet

Dick van Broekhoven